Over mij
Hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Rose Winter en ik schrijf romantische en sexy verhalen. Hou je van verhalen met een erotisch tintje die goed aflopen? Dan ben je bij mijn boeken aan het goede adres. Ik geniet ervan om mijn personages de happy ending te geven die ze verdienen. 

Waarom schrijf je romantische verhalen?
Omdat ik nu eenmaal romantisch ben ingesteld. Het zijn het soort boeken die ik zelf graag lees, dus logischerwijs schrijf ik ze ook graag. In mijn verhalen blijft niemand ongelukkig achter en vinden de hoofdpersonages altijd hun ware liefde. In het echte leven is het al moeilijk genoeg om alle ballen in de lucht te houden. Een beetje ontspanning na een drukke dag door het lezen van romantische verhalen is daarom nooit verkeerd, toch?

Schrijf je al lang?
Ik schrijf al erg lang. Ooit ben ik begonnen met het schrijven van horrorverhalen, maar ik kwam er al snel achter dat romantische verhalen mij iets meer liggen. Ik hou ervan om personages te bedenken die zijn zoals jij en ik die gewild of ongewild hun ware liefde tegen het lijf lopen. 

Ben je zelf verliefd?
Ja! Al bijna twintig jaar op dezelfde man. Zou mooi zijn, hè? Voor altijd verliefd blijven. In het echte leven werkt dat helaas niet altijd zo. Neemt niet weg dat ik zo'n twintig jaar erg gelukkig ben met mijn man. 

Kan ik je boeken ook in de winkel kopen?
Voorlopig niet. Ik richt mij op het schrijven van romantische verhalen en geef ze uit als e-books. Wie weet komt daar in de toekomst verandering in. Zou jij graag mijn boeken als paperback willen hebben, stuur me dan een mailtje! Als ik weet dat er vraag naar is, zal ik zeker mijn best doen om het te realiseren. 

Wanneer komt je volgende boek uit?
Voor informatie over de aankomende publicaties kun je hier kijken.