BoekenSerie 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd'

Verliefd!


Als Kiara Steinenberg na vele jaren zwijmelen eindelijk een date heeft met de knapste jongen van de klas kan ze haar geluk niet op. Billy Wolverton neemt haar mee uit en is van plan haar een leuke tijd te bezorgen. Kiara en Billy verschillen nogal van mening over de definitie van ‘een leuke tijd’. Bijna gebeurt er iets wat Kiara voor het leven zou kunnen tekenen. Gelukkig is daar Sebastian, de beste vriend van haar broer, die haar redt. 
Stiekem voelt Kiara zich al lange tijd tot hem aangetrokken. Maar Sebastian heeft haar nooit het idee gegeven haar als méér dan het zusje van zijn beste vriend te beschouwen.
Waarom is hij dan vastbesloten haar een perfecte avond te bezorgen?Bestel als e-book op koboitunes, amazon, google play

❤❤❤❤ 

Verloofd!?

Na de meest romantische eerste zoen die Kiara zich maar kon wensen, heeft ze
Sebastian niet weer gezien. Hij vertrok zonder afscheid van haar te nemen om te gaan backpacken door Australië. 

Sindsdien is er veel veranderd. Kiara studeert geneeskunde, Billy Wolverton is een van haar beste vrienden en haar broer is geslaagd voor zijn opleiding fysiotherapie.
Kiara neemt Billy mee naar het feestje van haar broer. Maar of dat nou zo’n verstandige keuze is? Uiteindelijk wordt ze ‘ontvoerd’ door een oude bekende die maar wat graag wat tijd met haar alleen door wil brengen. 


Bestel als e-book op koboitunes, amazon, google play
❤❤❤❤ 

Getrouwd?


Kiara voelt zich één van de gelukkigste mensen ter wereld. Zij gaat trouwen met haar jeugdliefde Sebastian. Alles lijkt perfect totdat op de ochtend van haar trouwdag een onbekende vrouw voor de deur staat die beweert een kind van Sebastian te hebben gekregen.
Wie is deze vrouw? Moet Kiara geloven wat zij zegt? Kan ze nog wel trouwen met Sebastian? 
Kiara’s hele leven komt op losse schroeven te staan. Ze gaat op onderzoek uit. Is een gelukkig ‘voor eeuwig en altijd’ wel voor Kiara en Sebastian weggelegd?


Bestel als e-book op koboitunes, amazon, google play
❤❤❤❤ 


Serie 'In je dromen':

Wilde dromen, in je dromen boek 1


Zij leert hem dansen, hij leert haar de fijne kneepjes op het liefdesgebied.Kiki Barker heeft geen verstand van mode en mannen. Hip kun je haar dan ook absoluut niet noemen. Er is een ding waar ze goed in is en waar ze veel verstand van heeft: haar werk. Niet voor niets is ze de secretaresse van Damon van der Velden op het het advocatenkantoor Van der Velden Advocatuur & Notarissen, de troonopvolger van het bedrijf. Wat ze aan niemand vertelt is dat ze stiekem de meest wilde dromen heeft over haar baas. Als hij haar vraagt hem te leren dansen, omdat hij een belangrijke date heeft zegt ze geen nee. Haar verborgen danstalent komt goed van pas. De danslessen zijn al snel te veel voor de zenuwachtige Kiki. Kan ze de verleiding weerstaan om meer te doen dan alleen maar dansen? Het lijkt haar niet verstandig om op de avances van haar baas in te gaan. Damon is in ieder geval niet van plan het haar gemakkelijk te maken. 


Bestel als e-book op mijn webshopkobo, itunes, bol, amazon, google play

❤❤❤❤ 

Hete dromen, in je dromen boek 2


Advocate Gina komt voor een dilemma te staan als haar collega Russel een
spannend voorstel heeft. Het zou de perfecte oplossing zijn voor haar: niet de verplichtingen die een relatie met zich meebrengt, maar wel de spanning en het plezier van ‘onderonsjes’ op kantoor. Dat Russel nog advocaat-stagiair is op het kantoor waar ze werkt, en zij als het ware zijn vervangende patroon is, zorgt ervoor dat ze haar bedenkingen heeft. 


Tijdens een snoepreisje naar Londen is het voor Gina nog moeilijker de aantrekkingskracht tussen haar en Russel te negeren. Maar dan komen er naast aantrekkingskracht gevoelens om de hoek kijken. En Gina is ervan overtuigd dat deze niet worden beantwoord….

Bestel als e-book op kobo, itunes, bol, amazon, google play

❤❤❤❤ 

Stoute dromen, in je dromen boek 3


Al jaren werkt Julia de Bruin op het advocatenkantoor Van der Velden Advocatuur & Notarissen als toegewijde secretaresse van de oude ‘Senior’ van der Velden. Als Lord Eldridge haar, Gina, Russel, Kiki en Damon, als blijk van tevredenheid over de uitgevoerde werkzaamheden, uitnodigt  voor een lang weekend Londen, voelt ze zich behoorlijk het welbekende derde wiel aan de wagen. Vanaf het moment dat ze Roy Eldridge ontmoet, verandert dit. Hij is knap, charmant en meer dan aantrekkelijk. Ze laat zich meeslepen in een kort avontuur waarbij ze dingen doet die ze nooit van zichzelf had verwacht. 

Groot is haar schrik als Roy de eerstvolgende dag dat ze weer gewoon aan het werk is, voor haar neus staat. Niet alleen wordt hij haar collega, ze zal voor hem als secretaresse aan de slag gaan. Dit alles zorgt ervoor dat ze haar gevoelens voor hem moeilijk kan verbergen. Ze weet dat Roy een player is en ze maakt zich dan ook geen illusies. Genieten van het hier en nu lijkt haar belangrijker dan zich zorgen te maken over het moment dat hij haar zal verlaten. 


Maar hoe lang houdt ze dat vol?


Bestel als e-book op kobo, itunes, bol, amazon, google play

❤❤❤❤