Gevaarlijke liefde 3 Emilio verschijnt binnenkort!

Te lang geleden

Het is alweer te lang geleden (veel te lang geleden) dat ik een berichtje postte op mijn blog. Dat betekent niet dat ik niet meer aan het schrijven ben, integendeel. Aan Gevaarlijke liefde 3 wordt as we speak de laatste hand gelegd. Een allerlaatste correctieronde en dan kan het verhaal worden gepubliceerd. Het is het laatste deel over de broertjes Visconte en daarmee ook meteen het langste deel. Ik hoop dat jullie dit deel met net zoveel enthousiasme ontvangen als de vorige twee delen!

Ik verwacht dat Emilio eind januari via alle online retailers verkrijgbaar is. Wil je een mailtje ontvangen zodra je Emilio kunt lezen, laat dan hier je e-mailadres achter. Je krijgt dan automatisch bericht zodra Gevaarlijke liefde 3 Emilio te koop is.

Liefs,
Rose