Gevaarlijke Liefde 1 Luciano verkrijgbaar

Iets later dan de bedoeling was, maar Boek 1 van mijn nieuwe serie is dan eindelijk sinds een paar weken alweer, verkrijgbaar! 

Het was de bedoeling dat dit eerste deel in februari zou verschijnen, het werd uiteindelijk eind maart. What happend? Life happend. Jammer genoeg. Door omstandigheden kwam ik er maar niet aan toe om de puntjes op de i te zetten. 

Inmiddels is het verhaal van Sarah en Luciano overal verkrijgbaar (behalve Google Play, maar daar wordt aan gewerkt). Ik hoop dat jullie ervan zullen genieten. Ik heb in ieder geval heel erg genoten van het schrijven ervan en ik het stemt me erg gelukkig om te zeggen dat de eerste versie van boek 2 bijna af is! 

Boek 2 is alweer zo'n heerlijk verhaal om te schrijven.  Om een tipje van de sluier op te lichten: net als deel 1 is dit een romantisch verhaal met een spannende twist.

Tijd voor mij om snel verder te schrijven aan deel 2!

Liefs,
Rose