Update nieuwe serie: Gevaarlijke liefde

Ik heb het in mijn vorige blogpost al even kort aangestipt: ik ben op dit moment druk bezig met een nieuwe serie getiteld ‘Gevaarlijke liefde’. Deel 1 zal naar verwachting halverwege februari verschijnen. In deze blog wil ik alvast een tipje van de sluier oplichten.


Waar gaat Gevaarlijke liefde over?

Mijn nieuwe e-book 'Gevaarlijke liefde 1: Luciano' gaat over een jonge vrouw, Sarah, die tot het uiterste gaat om te zorgen dat haar moeder in Chicago geopereerd kan worden aan een hersentumor. In Nederland is ze opgegeven. Sarah sluit een deal met de duivel, oftewel haar vroegere buurjongen Timor. Als kind had ze al een hekel aan hem, maar hij is de enige die haar en haar moeder kan helpen. 
In Chicago loopt ze Luciano tegen het lijf. Hij is dominant, arrogant en niet te vergeten, woest aantrekkelijk. Sarah vindt dat ze ver bij hem uit de buurt moet blijven als ze wil dat de deal met Timor overeind blijft. Maar de aantrekkingskracht tussen haar en Luciano is te sterk. Al snel komt ze erachter dat er meer achter de duistere blik van Luciano schuilt dan hij wil toegeven. Wie is hij? Wat doet hij precies? Hoe gevaarlijk is deze man eigenlijk?

Drieluik

Deze serie zal uit drie boeken bestaan. Deel 2 is in de maak en zal, naar alle waarschijnlijkheid, voor de zomer verschijnen. Deel 3 zal dan het levenslicht zien na de zomer. Ik vermaak me intussen prima met de personages uit Gevaarlijke liefde en hoop van harte dat jullie dat straks ook zullen doen!


Liefs,

Rose