Sneak preview van paperbackcoversJaaa! Ik heb de stap gezet! Het was een hele klus, maar ik ben ermee klaar: paperbacks maken van Verliefd,Verloofd, Getrouwd en In je dromen. En ik vind het vreselijk spannend, ook al duurt het nog een behoorlijke tijd voordat de paperbacks verkrijgbaar zijn bij Bol.com.


Waarom paperbacks? 

Toen ik in 2017 begon met self-pubben besloot ik mij te focussen op e-books. Dit vond ik toentertijd makkelijker te realiseren. Een jaar geleden bestond nog niet de mogelijk om tegen een (naar mijn mening) redelijke prijs mijn verhalen als paperbacks op bol.com te zetten dus vandaar eerst de focus op de e-books. Eerst maar eens kijken hoe die het zouden doen. 
Omdat de e-books van Verliefd, Verloofd, Getrouwd en de serie In je dromen het boven verwachting goed hebben gedaan vorig jaar, én het sinds september 2017 mogelijk is een paperback uitgave via het Amerikaanse Createspace tegen een redelijke prijs op bol.com te plaatsen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. De paperbacks zijn opgemaakt, de covers zijn klaar en de proefdrukken zijn, as we speak, onderweg naar mij toe (spannend, spannend, spannend). 

Proefdruk

Het is uiteraard nog even afwachten of de proefdrukken er goed uitzien. Als dat zo is, kan ik de boeken tegen een, in mijn ogen, zeer redelijke prijs aanbieden. Zoals het nu lijkt zal In je dromen € 12,99 gaan kosten en Verliefd, Verloofd, Getrouwd € 11,99 (dit is onder voorbehoud en afhankelijk van de proefdruk). Het duurt nog wel een poosje voordat de paperbacks op bol.com verkrijgbaar zijn. Het is nu eerst wachten op de proefdruk. Als deze helemaal naar mijn zin is, duurt het nog zo’n twee maanden voordat de boeken verkrijgbaar zijn op bol.com.

Voorproefje


Omdat het nog zoooo lang duurt allemaal, hierbij alvast de paperback covers van In je dromen en Verliefd, Verloofd, Getrouwd. Ze zijn misschien een beetje anders dan de e-bookcovers, maar nog steeds in dezelfde sfeer. Ik hoop dat jullie ze mooi vinden!
Liefs, 
Rose