Bundels/Boxsets van In je dromen en Verliefd! Verloofd!? Getrouwd?
Inmiddels is de bundel van In je dromen al verkrijgbaar bij de bekende online boekenwinkels. In de loop van volgende week zal ook de bundel van Verliefd, Verloofd, Getrouwd verschijnen.

Waarom een boxset?

Sommige mensen vinden het prettiger om te wachten tot alle e-books in een serie verschenen zijn en kopen het dan pas. Als er dan een bundel/boxset beschikbaar is die vaak iets voordeliger is geprijsd, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Speciaal voor die mensen :) is de bundel van In je dromen inmiddels verkrijgbaar en zal die van Verliefd, Verloofd, Getrouwd volgende week verschijnen. 

Kleine update over de nieuwe serie en de paperbacks

Van de nieuwe serie waar ik mee bezig ben ligt deel 1 bij mijn proeflezer. Hopelijk is alles volgend weekend helemaal nagelezen en bekritiseerd. Daarna zal ik alles zelf nog eens weer goed nalezen. Ik verwacht dat dit nieuwe verhaal, met de titel: ‘Gevaarlijke Liefde 1: Luciano’  begin februari als e-book zal verschijnen. 
Van de paperbacks heb ik inmiddels de proofcopy’s ontvangen. In je dromen is eigenlijk helemaal goed. Aan Verliefd, Verloofd, Getrouwd heb ik nog een paar dingen veranderd. Zodra die wijzigingen zijn doorgevoerd, kan ik alles definitief maken. Daarna zal het nog zo’n kleine twee maanden duren voordat de boeken via bol.com te bestellen zijn.
Oef. Nog steeds spannend!
Ik hou jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


Liefs,
Rose