Ik ben er nog!

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een blogje heb geschreven (ook dat ik een verhaal heb gepubliceerd, maar dat terzijde). Vandaar maar eens even een update.


Schrijven


Ook al heb ik sinds de zomer niets meer gepubliceerd, ik heb zeker niet stilgezeten. Ik ben druk bezig met een nieuwe serie waarvan een deel helemaal klaar is en een zoveelste redactieronde ondergaat. Het tweede deel staat in grove lijnen op papier, maar moet nog helemaal worden uitgeschreven. Voor het derde deel heb ik een idee, dat verder moet worden uitgewerkt. Ik hoop deze delen allemaal in de eerste helft van 2018 te publiceren.


Selfpubben tot nu toe


In 2017 verscheen mijn eerste verhaal als selfpubber. Wat is het mij ongelooflijk goed bevallen! Wat heerlijk om zelf zoveel controle en zeggenschap te hebben, niet alleen over het verhaal, maar over alles eromheen. De cover, de prijs, de publicatiedatum. Wat een vrijheid. En wat is het fijn om te zien dat mijn verhalen tot nu toe al door zo veel mensen gelezen zijn en dat ze worden gewaardeerd. Ik ga hier zeker mee door. Jullie zullen de komende jaren zeker meer verhalen van mijn hand als selfpubber zien verschijnen.


Verwachting


Zoals ik al eerder zei, ik hoop mijn nieuwe serie in de eerste helft van 2018 te publiceren. Het eerste deel is al aardig op weg. Meestal schrijf ik een serie eerst helemaal af voordat ik de delen publiceer, maar misschien ga ik dat dit keer niet doen. De delen kunnen onafhankelijk van elkaar gelezen worden, dus misschien publiceer ik het eerste deel wel op het moment dat deze helemaal af is. Ik verwacht dat dit in januari is.

Binnenkort zal ik iets meer informatie op mijn blog gaan geven over deze nieuwe serie.

Liefs,
Rose