Een jaar self-pubben

Op 1 januari 2018 is het precies een jaar geleden dat ik met een druk op de knop ervoor zorgde dat Wilde dromen beschikbaar zou komen bij alle bekende online retailers. Ik had toen alle drie delen van de serie In je dromen al gereed, maar besloot ze niet allemaal tegelijk te publiceren. Zo kwam het dat een paar dagen na 1 januari 2017 ik een berichtje van Draft2Digital kreeg dat Wilde dromen live was bij iBooks. Wow! Wat een geweldig gevoel. Nog veel geweldiger voelde het toen er daadwerkelijk een paar exemplaren werden gedownload.

Een jaar later

Nu is het een jaar later en heb ik zes verhalen gepubliceerd. Toen ik begon aan mijn self-pub avontuur had ik een hele planning gemaakt van de verhalen die ik in 2017 wilde schrijven en publiceren. Daar is maar gedeeltelijk iets van terecht gekomen :).  Ben ik ontevreden dat ik niet al mijn schrijfdoelen heb behaald? Nee, absoluut niet! Ik zal binnenkort een blogje posten van de doelen die ik wél heb behaald overigens. Het zelf uitgeven van mijn e-books heeft me zoveel vrijheid en blijheid gegeven! En ik ben superblij met de verhalen die ik wel heb gepubliceerd. Ze zijn goed gelezen en mensen laten over het algemeen goede recensies achter (heel erg bedankt daarvoor!). Voor een schrijver is dat een van de hoogst haalbare dingen die er zijn. Want uiteindelijk doe ik het schrijven voor jou, De Lezer. Oké, oké, ik geef het toe, ik schrijf in de eerste plaats voor mezelf. Ik schrijf verhalen die ik zelf graag zou willen lezen. Maar als het verhaal af is en ik zou geen lezers ervoor kunnen vinden, zou ik denk ik snel klaar zijn met schrijven. Ik ben een schrijver die een publiek zoekt. Gelezen worden zorgt er bij mij voor dat de 'juices' blijven 'flowen' zeg maar. Nu ik een jaar bezig ben, weet ik een ding zeker: hier ga ik zeker mee door.

Plannen voor 2018

Voor 2018 heb ik mooie plannen :). Eind januari verschijnt er een geheel nieuw  verhaal van mijn hand. Het volgende deel is al in de maak. Verder verschijnen er bundels van In je dromen en Verliefd, Verloofd, Getrouwd. Als e-book en als paperback. Voor de zomer staat er een kort verhaal op de planning. Een zomers liefdesverhaal met veel romantiek, spanning en uiteraard met een erotisch tintje ;).

Wensen en doelen

Binnenkort zal ik een blogje posten met mijn doelen voor 2018 en zal ik jullie laten weten welke doelen ik in 2017 heb behaald. Voor nu wens ik al mijn lieve lezers het allerbeste voor 2018 en hoop ik dat jullie 2017 blij en gelukkig zullen afsluiten!

Liefs,
Rose