Wazzzup?

Verliefd, Verloofd, Getrouwd verkrijgbaar!

Yess!! Eindelijk was het dan zover: ik had mijn nieuwe serie Verliefd, Verloofd, Getrouwd helemaal gereed voor publicatie. Vorige week maandag kon ik mijn kindjes laten uitvliegen :). En oh, wat is het weer spannend, zo'n nieuwe serie de wereld in sturen. Deze keer misschien iets minder 'steamy' maar met, hoop ik, meer romantiek. 

Wat heb ik uitgespookt?

Verliefd, Verloofd, Getrouwd verscheen uiteindelijk veel later dan de bedoeling was. De verhalen waren al een tijdje klaar, maar er moesten natuurlijk goede covers bij worden gemaakt. Ik moest een nieuw programma onder de knie krijgen en ik heb me werkelijk waar rot gezocht naar geschikte foto's. Toen ik die eindelijk had gevonden, en het programma redelijk kende, waren de covers vrij snel gemaakt. Jammer genoeg duurde het al met al langer dan verwacht. Maar dat maakt helemaal niets uit. De verhalen staan nu online. Deel 1 is gratis te downloaden, zoals beloofd en ik hoop dat de serie mede daardoor vele lezers zal bereiken. 

Waar ben ik nu mee bezig?

Op dit moment ben ik begonnen aan een nieuwe serie. Deel 1 schiet al aardig op, ik ben al over de helft. Ik verwacht dat deze nieuwe serie uit drie delen zal gaan bestaan. Ik ben van plan alle delen eerst te schrijven voordat ze ik online zal gaan zetten dus het kan wel even duur voordat er een nieuwe 'Rose Winter' verschijnt. Natuurlijk zal ik mijn best doen zeker dit jaar nog het een en ander af te schrijven en online te plaatsen. Ik heb in mijn hoofd om als ik deel 1 en 2 af heb deze in ieder geval beschikbaar te stellen en dan verder te schrijven aan deel 3. Het zullen drie los te lezen verhalen worden, net zoals mijn serie 'In je dromen', maar ze hebben wel met elkaar te maken. Een stevige dosis (seksuele) spanning zal zeker niet ontbreken! Ik vermaak me op dit moment prima met de hoofdpersonen en ik kan niet wachten om jullie snel meer te vertellen over deze nieuwe serie. 

Tot die tijd hoop ik dat jullie veel leesplezier beleven aan Kiara en Sebastian in Verliefd, Verloofd, Getrouwd.

Veel liefs,

Rose Winter