Stoute dromen verkrijgbaar!

Stoute dromen is inmiddels in alle bekende online boekhandels te downloaden. Het derde en daarmee ook het laatste deel in de 'In je dromen' serie is dus verschenen. Ook deze keer weer vond ik het spannend. De dag dat Stoute dromen online kwam, had ik toch wel wat zenuwen. Hoe zou het boek het doen? Zouden mensen het gaan kopen?

Suprise!

Ik was meer dan blij verrast toen Stoute dromen in de Itunes bestseller lijst binnenkwam op nummer 1! Wow! In de categorie van romantische fictie. Ik deed nog net geen rondedansje door de kamer (ok√©, ik deed het wel, maar het klinkt misschien stom als ik dat zeg). Mijn boek helemaal bovenaan de lijst. Boven schrijvers die ik al heel lang bewonder. 
Het gaat goed met Stoute dromen. Ook Wilde dromen en Hete dromen doen het zeker niet slecht. En wat maakt mij dat gelukkig! Dit had ik zelfs in mijn meest stoute dromen (haha, snap je um?) niet verwacht (natuurlijk snap je um!). 

Volgende schrijfproject

Nu de serie 'In je dromen' tot een einde is gekomen, kan ik zeggen dat de volgende serie waar ik aan werk ook goed opschiet. Ik verwacht dat het eerste deel halverwege april verkrijgbaar zal zijn. En ik hoop stiekem dat jullie deze serie net zo zullen waarderen als 'In je dromen'! Deze keer geen losstaande verhalen, maar drie opeenvolgende. In een volgende blogpost zal ik eens kijken of ik een sneakpreview van de covers kan geven.

Liefs,
Rose