Flabbergasted! (een maand self-pubben)

Ja, je leest het goed, ik ben flabbergasted. Zo lang heb ik het in mijn hoofd gehad om mijn verhalen zelf als e-book wilde gaan verkopen. Toen ik op de eerste dag van dit jaar de stoute schoenen aantrok en Wilde dromen uploadde naar de verschillende retailers verwachtte ik er eerlijk gezegd niet zo veel van. Misschien een of twee downloads. Meer niet. Per slot van rekening had ik geen hele rits boeken geschreven die me misschien al naamsbekendheid hadden gegeven en ten tweede had ik geen uitgever die via bepaalde wegen promotie had kunnen maken.
 

Verkopen

Ik was behoorlijk flabbergasted toen ik in de eerste week al wat verkopen had! Natuurlijk zijn het geen bestseller aantallen, maar ik ben er zo ontzettend blij mee! De hele maand januari verkocht Wilde dromen druppelsgewijs. Niets kon me blijer maken als ik zag dat er een exemplaar was verkocht. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb durven zetten. (En wat heb ik een spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan ;) ). 

Review

Net toen ik dacht dat niets me blijer kon maken dan de regelmatige verkopen van Wilde dromen, zag ik op Kobo dat iemand het boek vier sterren had gegeven! En zojuist zag ik dat iemand het boek met vijf sterren heeft gewaardeerd! Wauw! Ik weet gewoon echt niet wat ik moet zeggen. Zo ontzettend blij ben ik hiermee, dat ik het van de daken kan schreeuwen. Ik doe dat maar niet, natuurlijk, want dan zou iedereen me raar aankijken. En ik denk dat de buren niet zo blij zouden zijn met zo'n tetterende buurvrouw. In plaats daarvan schrijf ik er maar een blogje over. Begrijp me niet verkeerd, ik schrijf het niet om op te scheppen of wat dan ook. Ik ben alleen zo ontzettend blij! Dat mijn boek is gedownload, dat mensen het hebben gelezen én dat ze ervan hebben genoten! 

Dankjewel

Mocht je mijn boek(en) hebben gelezen, weet dan dat ik het ontzettend fijn vind dat je een kansje hebt gewaagd met een onbekende auteur. En als je de moeite en tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten dan wil ik je nog meer bedanken. Het feit dat mijn boeken worden gelezen en worden gewaardeerd motiveert me enorm om door te gaan met schrijven!


Heel veel liefs,

Rose Winter