Wilde dromen online verkrijgbaar!

Ik ben blij! Nadat ik vorige week op Nieuwjaarsdag Wilde dromen bij diverse sites, zoals Kobo, Amazon, iTunes, Google Play en Bol.com had ge-upload, begon het wachten totdat het e-book daadwerkelijk te koop zou zijn. Gelukkig duurde dat niet heel lang. In de loop van de week was Wilde dromen op alle aangeboden e-book winkels verkrijgbaar. Ook in mijn eigen webshop :)! Misschien overbodig om te vermelden, maar het was stom genoeg erg spannend. Ik heb lang aan deze serie gewerkt en er vaak over nagedacht hoe het zou zijn om de serie te publiceren. En dan ineens (nou ja, niet helemaal ineens) staat boek 1 online!

Eerlijk gezegd verwachtte ik er niet zo veel van, tenminste niet gelijk in de eerste week. Groot is dan ook mijn verbazing dat er zelfs een paar mensen zijn die het verhaal gedownload hebben! Mijn verbazing mag dan groot zijn, mijn vreugde is nog vele malen groter! Een heerlijk gevoel. Hopelijk bezorg ik de mensen die Wilde dromen hebben gekocht veel plezier met het lezen ervan.
Mijn week kan in ieder geval niet meer stuk!

Liefs Rose,