(Schrijf)doelen voor 2017

Schrijven, schrijven en nog eens schrijven
Op dit moment ben ik druk bezig met het schrijven van mijn tweede serie, bestaande uit drie delen. De titels van de drie delen kan ik alvast wel verklappen: Verliefd! Verloofd!? Getrouwd?
Mijn belangrijkste schrijfdoel voor 2017 is deze serie afschrijven en publiceren.

Website
Ook wil ik in 2017 mijn website verder ontwikkelen en mooier maken. Misschien ga ik in de toekomst nog eens verhuizen naar een Wordpress site, maar tot nu toe bevalt Blogger mij goed. Het is makkelijk en leuk. Voor nu is het meer dan genoeg. 

Nieuwsbrief
Ja, je leest het goed, een nieuwsbrief. Ik ben inmiddels druk bezig met uitzoeken hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Ik wil me hier zeker aan gaan wagen. En voor iedereen die zich aanmeldt, zal ik een leuke bonus beschikbaar stellen. Om te zorgen dat dit allemaal goed gaat verlopen, moet ik nog wel wat dingen uitzoeken en uitzoekwerk kost tijd. Tijd die ik nu liever besteed aan het schrijven van de nieuwe serie. Maar daarna....

Self-pub avontuur
Ik ben dit jaar mijn self-pub avontuur met goede hoop begonnen. In 2017 wil ik in ieder geval bereiken dat er minimaal vijfduizend exemplaren van mijn e-books gedownload worden. Of dit gaat lukken? Geen idee, maar ik vind het prettig om me ergens op te kunnen focussen en een aantal in gedachten te houden.

Overige verhalen
Ik ben zo'n schrijfster die veel, nou ja ook weer niet zo heel veel, onafgemaakte verhalen heeft klaarliggen om eens mee verder te gaan. Een van deze verhalen is eigenlijk zo goed als afgerond. Het heeft nog een kleine herschrijfronde nodig en kan dan in principe de wereld in. Dit verhaal staat ook op de planning om gepubliceerd te worden dit jaar. Waarschijnlijk in het voorjaar, of als dat niet lukt, in het najaar. 

Accountability
Het is zo'n mooi Engels woord; accountability. Het is de reden waarom ik deze blog schrijf. Het opschrijven van je doelen en eventueel delen met anderen zorgt er niet alleen voor dat ze concreter worden, je moet ook nog eens een soort verantwoording afleggen als je ze niet haalt. Dit kan erg stimulerend werken, zeggen ze, en ik dacht: ik probeer het eens.

Over precies een jaar zal ik een blogpost schrijven welke doelen ik gehaald en welke niet. Uiteraard ga ik ze gewoon allemaal halen ;) ! 

Liefs, Rose