I did it!

Jaaaa, ik heb het gedaan! Mijn eerste doel voor 2017 heb ik bereikt! Na veel schrijven, nalezen, laten nalezen, aanpassingen doen en weer nalezen heb ik het eindelijk gedaan. Ik heb zojuist op de publiceer knop gedrukt zodat mijn verhaal Wilde dromen, als alles goed gaat, binnenkort als e-pub te downloaden zal zijn.

Het is de eerste keer dat ik een romantisch verhaal van mezelf publiceer en ik vind het dan ook super spannend. Zal het gelezen worden? En zo ja, vinden de lezers het leuk? Ik hoop natuurlijk dat Kiki en Damon, de hoofdpersonages van Wilde dromen, zorgen voor een klein avontuurtje in je hoofd. Even ontspannen en ontsnappen aan de werkelijkheid. 

Wilde dromen is boek 1 van de serie 'In je dromen'. In totaal zullen er drie delen verschijnen. Boek 2 van de serie is getiteld Hete dromen en verschijnt in februari 2017. Het laatste boek van de serie heet Stoute dromen en verschijnt in maart 2017. In alle delen zullen telkens twee andere personages centraal staan en romantische avonturen beleven. 


Ik wens je een fantastisch, romantisch en sexy 2017 toe met heel veel leesplezier!

Liefs,
Rose